Luni-Vineri: 08.00 – 20.00
Sâmbăta-Duminică: 9.00 – 18.00

Blog

Noi Căi Interesante de investire a banilor pentru rezultate mai bune

18.10.2017 Autor: Comentarii (0) Vizualizări (1902)

Odată cu trecerea timpului, sunt descoperite tot mai multe căi de investire a banilor. Alăturați-vă unui manager bun, de la care veți putea afla despre diversificare. Aceasta este cheia succesului de lungă durată în cadrul structurii financiare. Prin folosirea oportunității de investire în mai multe clase de active, puteți să vă bucurați de libertatea de a menține diversificarea obligatorie. Unele exemple de astfel de active, pe care se axează cel mai mult creditorii, sunt veniturile fixe, clase de active, bunurile de consum și imobilele, dacă e să numim doar câteva. 

Scenariul actual disponibil: 
În prezent, o popularitate sporită în comparație cu altele o capătă investițiile cu caracteristici combinate ale mai multor clase de active. Există anumite investiții pe termen lung, care sunt destul de valoroase, dar se află într-o sălbăticie investițională. Aceste practici investiționale sunt în mare parte asociate cu anumite trăsături nefavorabile, cum ar fi piețele nedovedite, lipsa de lichiditate și chiar forme extreme de volatilitate. Însă unele studii recente ar putea să vă conducă la unele investiții noi pe termen lung, cu rezultate pozitive.
•    Începînd cu creditorii neoficiali: 
Dacă doriți să investiți într-o platformă complet diferită de altele, platformele neoficiale sunt cele pe care ar trebui să vă axați. Acestea sunt un fel de anuități, în mare parte create de investitori care și-au adunat banii împreună. La etapa inițială, cota fiecărui investitor se va echivala cu un dividend mic. Acest dividend va crește numai în cazul decesului primului membru al acestui grup.
Ulterior, cota membrului decedat va fi divizată între ceilalți membri. Procesul va continua cu extinderea cotei fiecărui investitor rămas, până cînd grupul va cuprinde doar un singur investitor. 
•    Următorul pas este un produs structurat:  
Termenul ”produse structurate” se referă preponderent la numerele de produse diversificate. Obiectivul primar al acestor produse este de a combina caracteristicile cu riscul sau rentabilitatea diferitor clase de active. Un exemplu tipic îl constituie obligațiunea cu cupon 0. Este bine combinat cu derivativele precum formele pe termen lung ale opțiunilor pe indice de capital.   
Scopul principal este de a oferi investitorilor avantajele protejării capitalului de deficit, încercând să arate investitorilor o creștere potențială a indicelui de marketing.
•    Creditarea de la egal la egal: 
Într-o măsură oarecare, aceasta este o formă des întâlnită de politica investițională, respectată de atâția ani, pănă în prezent. Cu o taxă mică de 1%, platforma creditării de la egal la egal va contribui la stabilirea identității solicitanților și la verificarea scoring-ului lor. Apoi, va fi necesar de plătit creditorului și de ales finanțarea unuia sau a mai multor credite. Creditele pot fi acordate atât în sume mici, cât și în sume mari. Rambursarea se face într-o perioadă de peste 3 ani sau în termenul stabilit de instituțiile financiare.

Alegeți opțiunea potrivită pentru dvs.: 
Aceste trei planuri de investiții sunt cele pe care le puteți aplica în schimbul celor convenționale. Totodată, este obligatoriu de a alege cel mai bun plan din întreg lotul și încă multe planuri urmează a fi incluse în listă.
Trebuie doar să vă asigurați că ați examinat toate opțiunile disponibile și că ați analizat bine toate avantajele și dezavantajele acestora. Un studiu în acest sens vă va ajuta să faceți alegerea corectă și să evitați investirea în conturi dubioase. Puteți să vă sporiți cu ușurință capitalul, prin investiții potrivite.