Luni-Vineri: 08.00 – 20.00
Sâmbăta-Duminică: 9.00 – 18.00

Blog

Brandul FORZA este prezent pe piața împrumuturilor nebancare prin intermediul Organizației de Microfinanțare “Credits 2 ALL” SRL.

05.06.2016 Autor: Comentarii (0) Vizualizări (1114)

Înființată în 2015, FORZA își propune să fie lider în creditarea digitală. Compania este parte a unuia dintre cele mai importante grupuri financiare de creditare online, Digital Finance International (membru al Finstar Financial Group). Activitatea grupului este prezentă în 15 țări la nivel global – Argentina, Armenia, Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Georgia, Letonia, Lituania, Mexic, Polonia, România, Spania, Suedia și Statele Unite ale Americii.

Produsul cu care compania Credits 2 ALL s-a lansat prin intermediul brandului FORZA pe piața din Republica Moldova e împrumutul nebancar de la 1000 până la 3000 de lei cu perioada de rambursare de o până la o lună. Acordarea împrumutului pentru nevoi personale se efectuează online, prin completarea cererii pe site-ul companiei www.forza.md. Împrumuturile sunt oferite persoanelor fizice, cu vârsta între 18 și 70 ani. Tot ce trebuie să dețineți e buletinul de identitate valabil, un cont sau un card bancar. În cazul în care nu dețineți un cont bancar, vă ia 15-20 minute să deschideți unul în orice bancă comercială, pentru rapiditatea accesării împrumutului.

Pentru a putea contracta rapid și comod un împrumut tot ce trebuie să faceți sunt doar 2 pași:

  1. Să solicitați online împrumutul aici.

(Să așteptați decizia companiei care durează câteva minute)

  1. Să semnați contractul de împrumut la una din reprezentanțele partenerului FORZA, pe care le găsiți aici.

Împrumutul poate fi rambursat oricând înainte de data scadentă. Cu două zile înainte de această dată FORZA va trimite un sms informativ despre achitare și suma exactă pentru plată. Clienții companiei au parte de asistență în fiecare etapă de finanțare, de la solicitarea împrumutului la rambursarea acestuia, prin SMS sau e-mail. Pentru a evita situațiile neplăcute, FORZA recomandă clienților să se informeze despre penalitățile de întârziere, afișate pe www.forza.md.

Avantajele creditării FORZA sunt completarea cereri online, decizie de finanțare rapidă, fără solicitarea garanțiilor suplimentare și transparența împrumutrilor (toate costurile sunt comunicate de către companie).