Luni-Vineri: 08.00 – 20.00
Sâmbăta-Duminică: 9.00 – 18.00

Blog

25% REDUCERE LA CREDIT ÎN WEEKEND DE LA FORZA CREDIT.

28.07.2017 Autor: Comentarii (0) Vizualizări (3340)

Cu toții am fost în situația de a avea unele cheltuieli neprevăzute care, deși aparent nesemnificative, îți dau mari bătăi de cap și îți schimbă programul săptămânii. Vrei să apelezi la prieteni sau cunoștințe dar afli că întâmpină și ei dificultăți financiare în această perioadă. Soluția e simplă – un credit urgent de la FORZA Credit.

Creditul online de la FORZA Credit e ușor de obținut și rapid. Dacă ești la serviciu de la oră la oră și nu ai timp pentru a merge la bancă, să aștepți la coadă pentru a depune o cerere de credit – o poți face online, direct de la calculator sau chiar de la telefonul tău mobil. Tot ce ai nevoie e să completezi o cerere simplă.


Ți se pare simplu dar, chiar și așa, nu ai timp să o faci în timpul orelor de serviciu? E ok. Noi și aici te ajutăm! La serviciu – te concentrezi pe sarcinile care le ai, iar în weekend, când ai mai mult timp liber, depui cererea pentru credit. Câștigi pe de o parte, pentru că nu te-ai sustras de la programul tău zilnic și nu ai fost nevoit să recuperi orele lipsite de la serviciu. Câștigi pe de altă parte la costuri – mai mici cu 25%.

Solicită un credit în weekend!