Luni-Vineri: 08.00 – 20.00
Sâmbăta-Duminică: 9.00 – 18.00

Întrebări frecvente

Cererea de împrumut o poți depune pe site sau în unul din oficiile noastre.

Clienții repetați pot depune cererea și prin telefon 022 78 58 58 sau 078 18 88 18.

Pentru a obține un credit, ai nevoie doar de buletin de identitate valabil.

La ridicarea banilor în numerar, poți primi banii în decurs de 10 min de la semnarea contractului. La plata prin transfer bancar în contul personal, transferul se va realiza în decurs de câteva ore.

Poți împrumuta de la 1000 până la 3500 MDL dacă ești client nou FORZA. Suma maximă pentru următoarele credite solicitate la noi este de 4000 MDL. Poți obtine un credit pe o perioadă de până la 30 de zile, dar nu mai puțin de 5 zile.
Orice adult rezident in R. Moldova poate aplica pentru un împrumut FORZA Credit.
Contractul îl poți semna la una din filialele noastre sau a partenerilor noștri- magazinile Darwin și Bomba din toată țara. Lista completă o puteți găsi aici.
Poți ridica banii în numerar la oficiile Poșta Moldovei sau la orice filială BC "Victoriabank" SA. Sau banii pot fi transferați direct pe contul tău bancar.
Poți achita creditul la una din filialele BC "Eximbank" SA, BC "Victoriabak" SA sau BC "Moldova Agroindbank" SA. Ori poți achita la orice terminal QIWI din țară. Pentru achitările în cadrul filialelor BC "Victoriabank" SA este OBLIGATORIU să ai cu tine contractul de împrumut.
Orice persoană de încredere poate achita creditul. Pentru aceasta, ea trebuie să cunoască numărul contractului și să dețină buletinul de identitate personal.
Da. Poți prelungi durata contractului de împrumut cu 30 zile, în condiția achitării a comisionului de acordare, a dobânzii anuale și a penalităților, dacă acestea există.

Poți prelungi contractul de împrumut ori de câte ori solicitați aceasta.

Termenul de achitare a creditului poate fi extins fără semnarea unui acord adițional. Este nevoie să achiți comisionul pentru extindere în mărime de 30% din suma creditului. Ulterior ne informezi că ai făcut plata, prin telefon la 022 78 58 58 sau 078 18 88 18.